Prijava na e-novice
ODPRTO! Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A zopet z vami. Vabljeni od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

4Artist Marker – vse, kar od flomastra NISTE PRIČAKOVALI

Veste, kaj odlikuje dober flomaster? Živahne barve, lahkotnost nanosa, praktičnost a tudi omejenost pri izboru površin. S 4Artist markerjem POZABITE na vse, česar ste vajeni, kajti v rokah imate slikarsko orodje PAR EXCELLENCE – in ta flomaster je vse, česar od njega NISTE PRIČAKOVALI.

Kje bi začeli, kajti toliko je o njem povedati? Oljni marker 4Artist marker bo spremenil način, kako si flomastre sploh predstavljate in popestril vaš način slikanja. Skrivnost je v tem, da to sploh ni flomaster – temveč oljna barva (ste prebrali zadnji članek o oljnih barvah?) v flomastru. Običajni flomaster se ob nanosu na gladko površino izbriše, ta pa je prvenstveno namenjen ravno njim, še več, bolj kot je gladka, boljši je oprijem in neskončen njegov lesk.

Oljni flomaster 4Artist marke je TRAJEN, predstavljajte si alkoholni flomaster (a to je zelo nehvaležna primerjava), a ta v stilu prave oljne barve sije, da je veselje. Na voljo je v štirih konicah za različne slikarske učinke.  Na voljo je v 18 visoko pigmentiranih, trajnih sijočih barvah, ki se hitro sušijo in 4 konicah – 2 mm, 4 mm okroglih konicah, 8 mm prirezani za kaligrafsko ustvarjanje in ravni 15 mm konici za širše nanose.  No, da ga vzamete v roke, vam ni potrebno biti slikar. Z njim rišete na steklo, keramiko, porcelan, plastiko, les, kovino, gladek papir (ki ga lahko za večji lesk prej prebarvate z bindexom ali slojem laka na vodni osnovi) in predhodno barvano ali lakirano platno, a na kratko: za vse gladke, nevpojne, lakirane površine (da, tudi fotografije -kaj pa, če kdo rabi brke ali rožičke?) Barvo lahko z markerjem slojite  - na prejšnji sloj dodajate novega in novega in tako dobite tudi 3D učinke nanosa.

Tudi že suhega lahko redčite z mineralnim špiritom za izdelavo senc in učinkov bledenja, kar bo, zlasti če ga uporabljate v slikarski namen, vaše izdelke povzdignilo na povsem novo raven.

Tudi v konceptu Mixed Media 4Artist marker postaja nepogrešljiv. Na suhe nanose smol, barv Vitrail, Ceramic, Fantasy Moon in Prisme ponuja zmagovite učinke.

Pred uporabo ga še z nameščenim pokrovčkom pretresite, nato pravokotno na podlago nekajkrat pritisnite gor in dol, da se konica prepoji z barvo. Po uporabi konico obrišite in flomaster hranite v vodoravnem položaju.

Bliža se tudi delavnica, na kateri boš lahko spoznala vse prednosti in značilnosti tega flomastra, tvoje letošnje voščilnice pa se bodo, kako prikladno za ta čas v letu, kaj pa drugega kot bleščale. Takšnega leska ne boš ustvarila z nobeno drugo barvo.

Na voljo je posamezno in tudi v praktičnih setih.

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz