Prijava na e-novice
Hitro po material za poletno ustvarjanje. Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A, spodnja etaža. Odprto od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Kdo smo? Kaj počnemo? Zakaj smo z vami?

LACARA PLUS d.o.o.

Šmartinska cesta 152

 1000 Ljubljana

Matična številka: 6511279000

Davčna številka: Si76962601

Zavezanec za DDV: DA.

Račun pri SKB: IBAN SI56 0316 1100 0042 085

levcek@lacaraplus.si

Tel: 01 544 65 67

Fax: 01 544 65 68

 

 

O podjetju

Kmalu bomo stari 27 let! Lepo, če pomislimo, da v začetku - ko smo v BTC Ljubljana odprli maja 1991 vrata trgovine, nismo točno vedeli kaj bomo počeli in seveda kako se to sploh počne. Začeli smo iz nuje in se učili. Pa je počasi šlo! Še danes nas obiskujejo zdaj že odrasli kupci, ki so jim starši pri nas kupovali igrače – danes pa oni kupujejo za svoje otroke.  Ja, tudi tako se vidi,  da leta minevajo. In prav tisti otroci pred dvajsetimi leti so dali trgovini ime » Pri Levčku«. Velik plišasti lev še vedno pazi na trgovino, ki pa je z leti iz 40 kvadratnih metrov zrasla na 250. Skupaj smo doživljali težke in dobre čase, BTC je rasel in pričeli so prihajati kupci iz cele Slovenije. In takrat, pred 15 leti, so prišli v Slovenijo veliki trgovci. Čez noč so nas »povozili« s ponudbo, cenami, trgovskim znanjem, prodornostjo in zapeljivostjo ponudbe.  Prisilili so nas v zamenjavo prodajnega programa. In smo pričeli spet skoraj od začetka. Ustvarjanje v prostem času in umetnost sta bili za nas, ki smo poznali le pouk pri gospodinjstvu iz osnovne šole in nekaj osnovnih materialov za likovni pouk, prava španska vas. Če ne bi bili tako trmasti, kdo ve!


Ponudba našega podjetja je plod 27-letnega  razvoja in nekaj začetkov.  Je pa v ponos  kolektivu, ki še vedno prisega na staro pravilo, ki se ves čas ni spremenilo in je postalo moto našega podjetja: »Prijazno in pošteno!« Danes lahko v naši trgovini »Pri Levčku« V BTC Ljubljana – hali A v kleti kupite preko 15000 artiklov in dobite goro nasvetov, idej in poslovnega partnerja, »ki ne drži fige v žepu in ne prodaja mačka v žaklju.«  

V letu 2014 smo ustanovili novo podjetje LACARA PLUS d.o.o., v katerega so se vključili mladi, izobraženi ljudje, katerih cilj je poslovanje posodobiti in si s tem priboriti še večji tržni delež. Za naše zveste kupce pa bo to pomenilo še boljšo ponudbo, še ugodnejše cene in nove možnosti sodelovanja.

Septembra 2014 je naš Levček ujel korak s časom. Malo se je posodobil, polepšal, se odal v lepše barve in naredil velik korak naprej na internetu. Odprli smo spletno trgovino, kjer lahko vidite skoraj celotno ponudbo artiklov, ki jo imamo v Trgovini Pri levčku v Hali A. Včasih česa ne najdete, ker preprosto nimamo dovolj zaloge, da bi sploh uvrstili artikel v spletno ponudbo. Včasih pa preprosto hočemo, da pridete v trgovino, ker mislimo, da na internetu ne boste dobili pravega občutka glede tega artikla. Ja, včasih moramo kakšno stvar tudi potipati.

Pred nami so novi izzivi, marsikaj se nam plete po glavi. S temi stranmi bi radi izvedeli več tudi o vaših idejah in predlogih in slišali kaj delamo narobe in morda dobili kakšno pohvalo. Izjemno smo veseli, da nas obiskuje veliko kupcev, ki so nam zvesti že celo vrsto let.   Prav zato smo še vedno z vami in vsak dan boljši in večji.

Hvala, ker ste si vzeli trenutek časa za obisk pri nas. 

Ekipa LACARA PLUS d.o.o. Ljubljana

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz