Prijava na e-novice

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 08010100004

Uhu
UHU dvokomponentno lepilo 18g + 15g

8,75 €

Izjemno močno dvokomponentno lepilo na osnovi epoksidnih smol in primerno za visoke obremenitve. Zlepek je odporen na udarce, staranje in temperature od -20 do +100 stopinj Celzija, kot tudi na vlago, olje, razredčene kisline, luge ter številna topila. Ko se strdi, ga lahko vrtate, polnite in prebarvate.

Posebej primerno za lepljenje dekorativnih izdelkov na osnove nakita; na osnove za prstane, medaljone in osnove za uhane. 

 

Področja uporabe: lepi kovino, steklo, porcelan, keramiko, les, marmor, kamen, beton, duroplast, umetne snovi, ojačane s steklenimi vlakni, trdi PVC, gumo, penaste snovi. Ni primeren za lepljenje velikih steklenih površin.

Navodilo: površine očistite, osušite in razmastite. Gladke površine predhodno rahlo pobrusite. Smolo in trdilec zmešajte v razmerju 1:1 in dobro premešajte. Na hrapavih, neravnih materialih nanesite dvostransko, pri gladkih enostransko. Površini se morata natančno prilegati, nanesti jih morate brez pritiskanja. Čas obdelave lepila na sobni temperaturi je 90 minut. Ostanke strjenega lepila se iz posodice za mešanje lahko odstrani s pritiskom na spodnji del. 

Poleg artikla UHU dvokomponentno lepilo 18g + 15g priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
041 973 694

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz