Prijava na e-novice
Hitro po material za poletno ustvarjanje. Trgovina Pri levčku v BTC, Hala A, spodnja etaža. Odprto od 9h do 20h.

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Sveče in mila

Doma izdelane sveče in mila iz sestavin naravnega izvora so odlično in uporabo darilo, osnovne sestavne in kalupe pa dobite pri nas. Poigrajte se še z eteričnimi olji, začimbai, suhim cvetjem ali olji pri milih ali barvnimi peski in barvili pri svečah in z malo domišljije lahko naredite izdelek, ki bo paša za oči in nato še vse čute. 

Mila: Postopek izdelave mila je pri belem ali prozornem milu enak, po principu, "raztali in vlij." Milo raztalimo v vreli vodni kopeli, pečici ali mikrovalovni pečici, dodamo barvila in eterična olja, začimbe, suho cvetje, negovalna olja, ... in vlijemo v kalupe. Milo se hladi 30-60 minut. 

Sveče: Parafinski vosek stalite v vodni kopeli in pri tem ves mešajtem saj se bo tako hitreje raztopil. V stopljen vosek lahko vmešate malce barvila, pri čemer upoštevajte, da bo sveča, ko se bo vosek strdil svetlejša, zato naredite odtenek intenzivnejši. Nato vosek vlijte v kalup. Če uporabite brezbarvni gel za sveče, ga stalite po enakem postopku, a je njegova glavna prednost to, da sveče iz gela gorijo bistveno svetlejšim plamenom in vsaj trikrat dlje kot iz parafinskega voska. 

26 artiklov

26 artiklov

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz