Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Več pogledov

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 4026700413403

Uhu
UHU dvokomponentno lepilo 18g + 15g

8,70 €

Izjemno močno dvokomponentno lepilo na osnovi epoksidnih smol in primerno za visoke obremenitve. Zlepek je odporen na udarce, staranje in temperature od -20 do +100 stopinj Celzija, kot tudi na vlago, olje, razredčene kisline, luge ter številna topila. Ko se strdi, ga lahko vrtate, polnite in prebarvate.

Posebej primerno za lepljenje dekorativnih izdelkov na osnove nakita; na osnove za prstane, medaljone in osnove za uhane. 

 

Področja uporabe: lepi kovino, steklo, porcelan, keramiko, les, marmor, kamen, beton, duroplast, umetne snovi, ojačane s steklenimi vlakni, trdi PVC, gumo, penaste snovi. Ni primeren za lepljenje velikih steklenih površin.

Navodilo: površine očistite, osušite in razmastite. Gladke površine predhodno rahlo pobrusite. Smolo in trdilec zmešajte v razmerju 1:1 in dobro premešajte. Na hrapavih, neravnih materialih nanesite dvostransko, pri gladkih enostransko. Površini se morata natančno prilegati, nanesti jih morate brez pritiskanja. Čas obdelave lepila na sobni temperaturi je 90 minut. Ostanke strjenega lepila se iz posodice za mešanje lahko odstrani s pritiskom na spodnji del. 

Poleg artikla UHU dvokomponentno lepilo 18g + 15g priporočamo tudi:

Tu sta še dva zanimiva artikla

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz