Prijava na e-novice

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 833309

Pebeo
Set Studio Acrylics Collection Box

64,00 €

Pričujoči set Studio Acrylics Collection Box so sanje vsakega, ki mu je pri srcu slikanje z akrilnimi barvami. Za vse, ki se z barvami Studio Acrylics šele spoznavajo in bi jih želeli preizkusiti, ali tiste, ki jim predstavljajo stalni ustvarjalni asortiman in želijo imeti več izbire na enem mestu.  

Set vsebuje: 12 x 20 ml barve Studio Acrylics, 100 ml modelirne paste, 100 ml akrilne barve v odtenku titan bela, 1 akrilni flomaster, 2 čopiča, 2 lopatici, 3 platna na kartonu dimenzij 22 x 16 cm in 1 paleta. 

Pakirano v lični škatli z zapiranjem na magnet. 

Barve Studio Acrylics so barve, ki jih odlikuje satensko mat končni videz. Dobro se oprijemajo podlage in so primerne za reliefna dela. Prilagodijo se vsem vrstam materialov in zaradi svoje gostote omogočajo dimenzionalna dela. Odlikujejo jih živahni in intenzivni odtenki, so odlično pigmentirane in se med seboj dobro mešajo. Suhe so dobro odporne na svetlobo. Svetleče barve Dyna barvo spreminjajo glede na kot padajoče svetlobe. 

Akrilni flomaster je vodoodporen in primeren za večino površin. S konico debeline 4 mm je primeren za dela na platnu. Je mat prekrivne barve, ki je trajna in odporna na svetlobo, se enakomerno in hitro suši. Lahko se uporabljajo sami ali v kombinaciji z akrilnimi barvami. 

Modelirna pasta je namenjena izdelavi reliefnih del in impasta. Obdrži obliko orodja, s katerim se nanaša, suho je mogoče barvati in oblikovati, obdrži svoj volumen in ne poka. 

Vsebuje biocidno sestavino BIT+CMIT/MIT. Lahko povzroči alergijsko reakcijo.  

Poleg artikla Set Studio Acrylics Collection Box priporočamo tudi:

Tu sta še dva zanimiva artikla

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
041 973 694

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz