Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Več pogledov

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 754502

Pebeo
MIXED MEDIA Vitrail set 6x20ml

12,70 €

Odkrijte svet Mixed Media koncepta, kjer barve in dodatke za slikanje, ki pripadajo različnim tehnikam, med seboj poljubno mešate, prelivate, kombinirate ... vse hkrati na eni podlagi. Naj vas presenetijo učinki, ki bo tem nastajajo. 

Pričujoči set vas popelje v svet barv za steklo Vitrail, ki jih odlikuje prosojnost in visok lakast sijaj. Barve Vitrail so na alkidni osnovi, uporabljajo se lahko na platnu, kovini, v tankih ali debelih nanosih, med seboj se lahko mešajo. 

Pakiranje: 6 stekleničk s po 20 ml barve (lemon, crimson, cobalt blue, turquoise, black, lightening medium) + zgibanka z navodili. 

POZOR: HYDROCARBONS, C-9-C11, N-ALCANES, ISOALKANES, CYCLICS, MANJ OD 2 % AROMATICS, MONOPROPYLENE GLYCOL, METHYL ETHER. Vsebuje SOLVENT 146 YELLOW. Lahko povzroči alergijski odziv. Vnetljiva tekočina in njeni hlapi. Lahko povzroči vrtoglavico in omotico. Hranite izven dosega otrok. Zaščitite pred vročino, vročimi površinami, iskrami, odprtim ognjem in drugimi viri vžiga. Ne kadite. hranite zaklenjeno. Dolgotrajna izpostavljenost lahko povzroči suhost kože in njeno pokanje. Škodljivo za vodno okolje z dolgotrajnimi škodljivimi učinki.

Poleg artikla MIXED MEDIA Vitrail set 6x20ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz