Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Več pogledov

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 7545566

Pebeo
MIXED MEDIA Fantasy Prisme set 6x20ml

12,70 €

Odkrijte svet Mixed Media koncepta, kjer barve in dodatke za slikanje, ki pripadajo različnim tehnikam, med seboj poljubno mešate, prelivate, kombinirate ... vse hkrati na eni podlagi. Naj vas presenetijo učinki, ki bo tem nastajajo. 

Pričujoči set vas popelje v svet barv s posebnim učinkom Fantasy Prisme, prekrivne barve, ki svoj učinek pokažejo šele v postopku sušenja in nudijo izgled celic in satovja. Pred uporabo jih dobro premešajte, lahko jih nanašate s čopičem, kapalko ali pa enostavno zlijete iz lončka. Debelejši, kot je sloj te barve, lepši je končni učinek. Barva je na otip suha v 6 urah, povsem pa v 72 urah, odvisno od debeline nanosa. 

Pakiranje: 6 stekleničk s po 20 ml barve - Buttercup, Eggshell white, Carribean blue, Cherry Blosson, Onyx, Chestnut + zgibanka z navodili. 

POZOR: NAPHTA (PETROLEUM), HYDRATED HEAVY. Vsebuje 2-BUTANONE OXIME. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vnetljiva tekočina in njeni hlapi. Lahko povzroči vrtoglavico in omotico. Hranite izved dosega otrok. Hranite zaklenjeno. Dolgotrajna izpostavljenost lahko povzroči suhost kože ali njeno pokanje. 

Poleg artikla MIXED MEDIA Fantasy Prisme set 6x20ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz