Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Več pogledov

Zaloga: Ni na zalogi

Šifra: 764505

Pebeo
MIXED MEDIA Ceramic in Fantasy Moon set 6x20ml

12,70 €

Odkrijte svet Mixed Media koncepta, kjer barve in dodatke za slikanje, ki pripadajo različnim tehnikam, med seboj poljubno mešate, prelivate, kombinirate ... vse hkrati na eni podlagi. Naj vas presenetijo učinki, ki bo tem nastajajo. 

Pričujoči set vas popelje v svet barv za poslikavo keramike Ceramic in barv s posebnim učinkom Fantasy Moon. Barve Ceramic so na alkidni osnovi in s svetlečim končnim učinkom. Uporabljate jo lahko na kovini, lesu, platnu, gladkih neporoznih površinah, v tanjših ali debelejših slojih. Fantasy moon je barva na alkidni osnovi je barva, ki nudi izgled razbite površine. barva pred uporabo dobro premešajte, nanašate jo lahko s čopičem, kapalko ali neposredno iz lončka. Debelejši, kot bo njen sloj, lepši bo končni učinek. 

Pakiranje: 6 stekleničk s po 20 ml barve - 3x Ceramic - Cherry red. Turquoise, black) in 3x Fantasy Moon  Peral, Gold, Silver  + zgibanka z navodili. 

POZOR: NAPHTA (PETROLEUM), HYDRATED HEAVY. Vnetljiva tekočina in njeni hlapi. Lahko povzroči vrtoglavico in omotico. Hranite izved dosega otrok. Hranite zaklenjeno. Dolgotrajna izpostavljenost lahko povzroči suhost kože ali njeno pokanje. 

Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Poleg artikla MIXED MEDIA Ceramic in Fantasy Moon set 6x20ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2019 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz