Prijava na e-novice
Trgovina - BTC - Hala A - spodnja etaža -  ODPRTO od 9h do 18h. Spletna trgovina deluje nemoteno. Naroči še danes :)

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Barve, čopiči in palete

Barve ne vrtijo svet, je pa ta zaradi njih bolj barvit. Tu lahko pobrskate med dekorativnimi barvami vseh tipov in za vse okuse. Oprimejo se vsake, še tako negostoljubne površine. Katere boste izbrali, je odvisno od vaših želja in tehnike. 

Akrilne barve: Na okoljske vplive izjemno obstojne dekorativne akrilne barve za nanos s čopičem, v flomastru, praktičnem spreju, tušu ali v konturi.

Poslikava keramike in porcelana: uporabite lahko dekorativne barve Ceramic ali pa barve Porcelaine za nanos s čopičem, v konturi ali flomastru, ki se termično utrjujejo v pečici in jih lahko pomivate v pralnem stroju. 

Poslikava stekla: Za dekorativen namen lahko posežete po barvah Vitrail, termično pa boste v gospodinjski pečici utrjevali barvo Vitrea160. Piko na i dodajo univerzalne dekorativne konture Cerne Relief. 

Za ureditev doma malo drugače lahko posežete tudi po barvi za izdelavo table ali magnetni barvi

Posebno poslastico predstavljajo barve s posebnim učinkom Fantasy Moon in Fantasy Prisme, ki svoj vedno unikatni razkrijejo šele med samim nanosom ali procesom sušenja. 

V kombinaciji lahko barve Vitrail, Ceramic ter barve Fantasy s konturami Cerne Relief ter dodatki iz linij Gedeo smol in akrilnih umetniških dodatkov prestopate meje obstoječih tehnik, pomešate umetnost in vašo domišljijo in vstopite v svet Mixed Medie. 

4 artiklov

4 artiklov

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU - BTC - Hala A
01 585 16 19

"LACARA Art & Hobby products" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz