Prijava na e-novice

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 300611

Pebeo
Set Aquarelle Watercolor Collection Box

64,00 €

Set akvarelnih barv in tušev ter pripomočkov Aquarelle Watercolor Collection Box je primeren za vse ljubitelje akvarelnega slikanje ali tiste, ki bi to radi še postali.  

Set vsebuje: 12 akvarelnih barv v tabletkah, 5 x 20 ml akvarelnega tuša Colorex, 20 ml črnega tuša India ink, 1 akrilni flomaster, 1 guma za slikanje v flomastru, 5 kapalk, 1 aquabrush, 2 svinčnika (HB in 2BH), 1 radirka, 1 šilček, 5 akvarelnih papirjev. 

Pakirano v lični škatli z zapiranjem na magnet. 

Akvarelne barve v tabletkah in kvaliteti Fine.  Izdelane so v skladu s slikarsko tradicijo, z lahkoto se redčijo z vodo, odtenki so globoki in prosojni in takšni ostanejo tudi, ko se posušijo. Barve se med seboj dobro mešajo in so odlično odporne na svetlobo. 

Colorex je visoko koncentriran akvarelni tuš z žametnim končnim učinkom. Čistega ali razredčenega nanašamo s čopičem, aquabrushem ali pipetami, priloženimi setu. Med seboj se mešajo, prekriven odtenek bele barve omogoča posvetlitev določenih odtenkov v pastelne različice. Za mešanje uporabite pipete/kapalke. Colorex je občutljiv na ultravijolične žarke, zato je dela priporočljivo zaščititi z UV lakom. 

INDIA INK je prekriven črn tuš, ki ga lahko redčite z vodo. Suh postane neobčutljiv na vodo in se z radirko ne izbriše. Uporabljajte s čopičem ali aquabrushem. 

Akrilni flomaster je vodoodporen flomaster primeren za večino površin. S konico debeline 0,7 mm je idealen za podrobnosti, končne popravke, scrapbook ali pisanje. Je prekrivne mat barve, pigmetiran je obstojen na svetlobo, se hitro in enakomerno suši. 

Guma za slikanje v flomastru z izjemno natančno konico omogoča, da določena področja ostanejo nepobarvana. Nanesite in pustite, da se posuši in šele nato čezenj nanesite barvo. Ko je slednja povsem suha, s prsti s papirja zdrgnite gumo, pod njo se razkrije nepobarvano področje. 

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Vsebuje BIT. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Vsebina seta na zavezujoča in se lahko spremeni. 

Poleg artikla Set Aquarelle Watercolor Collection Box priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
041 973 694

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz