Prijava na e-novice

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 833443

Pebeo
Set akrilnih barv STUDIO ACRYLICS 30x20ml+2x100ml

74,00 €

Praktičen FOLD-OUT SET, ki ga sestavlja 30 tubic s po 20 ml embalaže ter 2 tubi s po 100 ml barve (v črni in beli barvi). V kvaliteti "fine."

Set se praktično razpre in nato zloži, kar nudi učinkovit pregled ini ekonomično shranjevanje.

Barve na osnovi smol odlikujejo živahni in intenzivni odtenki, so odlično pigmentirane s satenastim/mat končnim učinkom. Suhe oblikujejo fleksibilen, odporen film. Barve so dobro odporne na svetlobo ter se odlično oprijemajo podlage, suhe so z vodo neodstranljive. 

Set vsebuje tudi barve Dyna - te odlikujejo unikatni, biserni in dinamični "dvojni" odtenki, saj vsebujejo dvojne pigmente, zaradi katerih se barva spreminja v soodvisnosti od kota svetlobe. Dyna obsega 7 odtenkov, ki so kompatibilni za uproabo z vsemi ostalimi odtenki barv.

Odtenki se med seboj dobro mešajo, primerne so za nanos na večino površin. Na otip so suhe v 30 minutah-1 uri, povsem suhe pa v 1-8 dneh, odvisno od debeline nanosa. 

Za nanos primerne površine. platno, les, karton, kovina, itd. Čopič očistite z milnico. 

Barve v setu: Opaque po 20 ml: Opaque primary yelow, light azo yellow, medium cadmium yellow, cadmium orange hue, transparent vermillon, cadminum red hue, primary magenta, naphtol carmine, azo pink, oriental violet, prussian blue hue, dark ultramarine blue, opaque primary cyan, ceruelan blue, turquoise blue, cadmium green hue, hooker's green, yellow ochre, burnt sienna, burnt umber, payne's grey, iridescent silver, iridescent gold. 

Dyna 20 ml: Iridescent orange yellow, iridescent red blue, iridescent violet blue, iridescent blue green, iridescent green blue, iridescent green yellow, iridescent blue black.

+ 2x po 100 ml titanium white, mars black.

 

 

Poleg artikla Set akrilnih barv STUDIO ACRYLICS 30x20ml+2x100ml priporočamo tudi:

Drugi so kupili še:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
041 973 694

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz