Prijava na e-novice
Trgovina - BTC - Hala A - spodnja etaža odprta po običajnem urniku. Spletna trgovina deluje nemoteno. Naroči še danes :)

Hobby & Art trgovina Pri levčku: slikarski, likovni, ustvarjalni material in pripomočki za izdelavo nakita.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Flomastri, finelinerji, tuši v flomastru

Flomastri z debelejšo ali tanjšo konico so lahko odličen pripomoček za natančno risanje ali barvanje. Gre za vsestranski izdelek, ki ga lahko uporabljate kot povsem umetniško risarski pripomoček, za hobi ustvarjanje ali preprosto otroško barvanje.

Glede na namen se jih uporablja na različnih podlagah, papirju, lesu, kartonu, celo foliji in steklu -  odvisno od narave barve v notranjosti, lahko je trajna ali dekorativna.

Uporabljate jih lahko zgolj za barvanje pobarvank v prostem času, za umetniško risanje stripov v obliki tuša v flomastru, za izdelovanje kaligrafskih napisov v klasičnih ali metalnih odtenkih ali pa flomastri s čopič konico, ki so idelani za trendi pisanja v različnih tipih pisav.

Potem so tu še takšni za pisanje po gladkih površinah, ki se ne izbrišejo - permanentni - v vrsti običajnih najpogostejših ali dekorativnih metalnih odtenkih. 

In tretja vrsta so takšni, ki se z gladkih površin, table, stekla, porcelana in hladilnikov izbrišejo - t.i. kredni flomastri. 

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 72

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 72

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU - BTC - Hala A
01 585 16 19

"LACARA Art & Hobby products" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"Hobby & Art trgovina PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2021 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz