Trgovina v Ljubljani - BTC: odprto od ponedeljka do sobote od 9h do 20h. Spletna naročila oddana do 12h, obdelamo še isti dan.
0
Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Telefon 041 973 694

Pilot

Prvi pisali PILOT sta bili na Japonskem izdelani leta 1918. Takrat se je država odpirala zahodnim vplivom in uvažala evropske izdelke, podpisovala trgovinske sporazume a je bilo njihovo pisanje slabo prilagojeno zahtevam trgovine – hitro so morali poenostaviti črte svojih znakov in sprejeti mednarodne kaligrafske standarde. Ravno zato je bilo v tem času na Japonskem ustanovljenih veliko proizvajalcev pisal. Ryosuke NAMIKI, inženir strojništva in profesor na šoli za navtični šoli v Tokiu, je bil očaran nad neprekinjenim dotokom črnila pisal, ki so jih njegovi sodobniki poimenovali kar "10.000 letni čopiči.« Pa vendar je v njih videl pomanjkljivosti in sam izdelal visokokakovostni prototip, sklenil partnerstvo z enim od svojih kolegov, Masao WADA, je ustanovil NAMIKI MANUFACTURING COMPANY in začel proizvajati nalivna peresa, blagovno znamko pa poimenoval PILOT. Danes je PILOT največji proizvajalec pisal na Japonskem s številnimi hčerinskimi družbami po vsem svetu vključno na Filipinih, v Združenem kraljestvu, Indoneziji, Maleziji, Indiji, Braziliji, Južni Afriki, Nemčiji in Franciji. Večina pilotov je izdelanih na Japonskem, v Franciji in ZDA. Blagovna znamka izdeluje in trži široko paleto izdelkov pod svojim imenom in drugimi blagovnimi znamkami, kot so FriXion (pisalo s termoobčutljivim črnilom), Acroball (hibridni kemični svinčnik s črnilom), Super Grip G z oljno kroglico, natančen Hi-Tecpoint, Hi-Tec-C, G-2. B2P in Begreen sta v 90,4 % izdelana iz recikliranih komponent, plastenk, zato jim pravijo tudi PetPen ali PetBall. več

E-novice

Ne zamudi ničesar!

Bodite na tekočem z novostmi, akcijami in posebnimi ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje LACARA PLUS d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti, ki jih LACARA PLUS d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice LACARA PLUS d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice LACARA PLUS d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec LACARA PLUS d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: LACARA PLUS d.o.o., Ameriška 13, 1000 Ljubljana

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Še nekaj malega o nas

Hobby & art trgovina Pri levčku pod istim imenom vztraja že od leta 1991, ko je odprla vrata v Hali A v ljubljanskem BTC-ju. Ves čas ustvarjamo, se učimo in raziskujemo, kako na čim več možnih načinov uporabiti ustvarjalne materiale. Zato pri nas ne najdete le artiklov za prodajo, temveč ogromnooooooo idej in nasvetov, kako te materiale uporabiti. Naša ponudba je plod več kot 30-letnega razvoja. Danes nas najdete v Ljubljani na dveh lokacijah, naše artikle pa tudi v številnih papirnicah širom po Sloveniji.

LACARA PLUS D.O.O. - veleprodajno skladišče

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 544 65 67 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: prodaja@lacaraplus.si

LACARA PLUS d.o.o. - SPLETNA TRGOVINA www.prilevcku.si

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 973 694 od 7.00 do 15.00 ob delavnikih
Email: levcek@lacaraplus.si

sofinanciranje

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerjev za digitalni marketing za spletno stran in spletno trgovino.

© 2014 - 2024 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Avtorji