Prijava na e-novice

Spletna trgovina za slikarski, likovni in ustvarjalni material.

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
041 973 694

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 766182

Pebeo
Glazurna smola na naravni osnovi 300ml

33,75 €

Dvokomponentna glazurna epoksi smola (sestavljena iz trdilca in smole). 40% smole in trdilca je izdelano na naravni osnovi, zaradi česar manj obremenjuje okolje - 40% vsega ogljika v smoli je na naravni osnovi. Smoli je zaradi zagotavljanja dolgotrajne prosojnosti in sijaja dodan osvetljevalec, zaradi česar je v tekočem stanju, ko jo mešate, videti rožnata. Ko je suha, ta odtenek povsem izgine, trdna smola pa ostane prosojna in bleščeča.

Glazurna smola da ravnim površinam učinek reilefa in sijaj. Snov se na robu izdelka ne prelije, temveč zaustavi in naredi okroglino, zaradi česar je izredno uporabna za fotografije, razglednice, scrapbooking, spominke, pokrovčke škatlic, priponke, slikarska platna (učinek povečevalnega stekla), za dekoracije na pohištvu.

Glazurna smola je namenjena ulivanju do debeline 0,5 cm. Čas sušenja: na otip 1,5 ure, povsem pa 6 ur. Uporabna na površinah kot so steklo, keramika, kovina, silikon, les (na kislem lesu ali mastnejših tipih lesa (hrast, kostanj) najprej naredite preizkus), barvan les, plastika, karton.

Smola ne v svežem (mokrem) ne v trdnem (suhem) stanju ne sme priti v stik z vodo, zato površine (tudi kalupe) pred nanosom razmastite, lahko tudi s 70% alkoholom ter dobro osušite. Prav tako smola ni primerna za ulivanje v kalupe iz alginata, saj je v njem preveč vlagem ki bi jo smola lahko vezala nase. 

UPORABA: En del trdilca B s priloženo mešalno paličico zmešajte z dvema deloma smole A. Zmes prelijte v drug kozarček in še enkrat dobro premešajte, da se obe komponenti dobro povežeta. Smolo prelijte po željeni površini. Zaščitite pred prahom.

Pakiranje: 200 ml smole, 100 ml trdilca, pripomočki za ulivanje in natančna navodila za delo. 

Poleg artikla Glazurna smola na naravni osnovi 300ml priporočamo tudi:

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
041 973 694

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
041 973 694
levcek@lacaraplus.si

© 2014 - 2020 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz