Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Ekipa

Levinje so naše največje bogastvo


Vanja

    Vanja – namestnica poslovodje v trgovini
Ker se vodja brez pomočnika lahko tudi pretegne od dela je naša Vanja namestnica vodje trgovine, ki počne vse tisto, kar počne tudi vodja, če se le ta drugače ne odloči. Pa jo še toliko drugih stvari zanima, kar se na njenih izdelkih tudi vidi.
 Tatjana    

 

Tatjana – pomočnica direktorice
Kadar mačke ni doma poskrbi Tatjana, da miške še vedno ubrano plešejo.  Naroča in išče blago  po Sloveniji in Evropi. Priskoči na pomoč povsod tam, kjer je to potrebno.

 Štefi    


Štefi - komercialistka
Vodi skladišče in skrbi, da vsi dobijo točno to, kar so naročili in da je v skladišču red. Potrpežljivo sprejema naročila, pazi na zaloge in skupaj z vsemi nami počne še sto drugih reči.

 Leon

 

   


Leon - prejšnji direktor
Blažen med ženami skrbi, da vozimo vsi v isto in pravo smer ter da pametnim idejam pokima --- pri onih drugih pa pisano pogleda.

 

 Simona    

Simona - nova direktorica

Mojstrica organizacije, ki poskrbi, da je vedno vse pod nadzorom in na svojem mestu, zapleti pa se hitro in učinkovito rešujejo. Pred njo nobeden gordijski vozel ne ostane zavezan, s številkami pa se krasno razume. Kot da vse našteto ni dovolj, tudi njej ne manjka ustvarjalne žilice. Kot bi mignil ji okrog vratu visi nova ogrlica.
 Katarina    


Katarina - prodajalka
Naša svetovna popotnica, vrtnarka in ljubiteljica vsega lepega, ustvarja z vsem, kar ji pride pod roko. Ideje iz svojih poti prenaša na različne izdelke in skupaj z Janjo in ostalimi skrbi za vedno atraktivno izložbo.

 

 Karmen    


Karmen - prodajalka
Mojstrica izdelave nakita iz Fima, ki nas pogosto preseneti z drznimi barvnimi kombinacijami. Tudi na drugih področjih ustvarjanja pogosto preseneti z inovativnimi  izdelki.

 

 Janja    


Janja – namestnica poslovodje II
Je tista pomočnica vodje trgovine, ki včasih žvižga ali si celo drzne med službo in pred strankami kakšno pesem zamrmrati tako, da nekateri pesem celo prepoznajo. Ker pa je slikarka in ustvarjalka na vseh področjih in veliko stvari pozna,  ji je ponavadi oproščeno.

 

 Irena    


Irena – poslovodkinja
Zato, da  vse poteka vsaj navidez organizirano in so urejeni vsi papirji in da vsak v trgovini ve kje in kdaj in kako dela in se lahko k njej vsi pritožijo in pritožujejo,  je vodja maloprodajne trgovine. Ker vse sodelavke nekaj ustvarjajo, jim tudi ona zna pokazati, da pri ustvarjanju ni od muh.

 

 Andreja

 

   


Andreja – prejšnja finančna in komercialna  direktorica
Zavira, ko divjamo in priganja ko zaspimo. Skrbi za to, da smo v dobrih odnosih z veliko sestro »Kitajsko« in seveda vsemi evropskimi dobavitelji.

 

 Helena    


Helena - direktorica komerciale
Vedno na lovu za ustvarjalnimi novostmi in zanimivostmi. Običajno jo najdete, ko po trgovini skače s fotoaparatom. Po naravi hud perfekcionist z željo po ustvarjalnih izdelkih, ki štrlijo iz povprečja. Če je ni v trgovini pa zagotovo ureja levčkovo Facebook stran.

 

 Timon    


Timon – čuvaj
Je vse do februarja leta 2013 skrbel, da smo imeli  v skladišču kar nekaj dodatnega dela in veselja. Svojo čuvajsko službo je opravljal 14 let in dočakal 17 let življenja. Namestnika še ni dobil.

 

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 - 2017 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.