Prijava na e-novice

Vse za umetniško in ljubiteljsko ustvarjanje

Pišite nam na
levcek@lacaraplus.si
ali pokličite na
01 585 16 19

Postopek nakupa


I. Izbira izdelka

Ko na spletni strani najdete izdelek, ki ga iščete, kliknite na povezavo ''V košarico''. Izdelek se naslednji trenutek pojavi v košarici, ki se nahaja v zgornjem desnem delu zaslona. Če se s kurzorjem miške pomaknete na to košarico, so sicer notri vedno vidni zadnji trije izdelki, ki ste jih dodali v košarico.

Ko dodate izdelek v košarico, lahko takoj nadaljujete z dodajanjem izdelkov v košarico. Če želite zaključiti nakup, kliknite povezavo »V blagajno«, ki se nahaja nad košarico v zgornjem desnem delu zaslona.

II. Odstranitev  izdelka iz nakupovalne košarice

V zgornjem desnem delu zaslona se nahaja ikona nakupovalne košarice.  Po kliku na ikono se vam prikažejo izdelki, ki ste jih med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Izdelek odstranite tako, da kliknete na ikono košarice in križec ''odstrani''.

Če bi radi odstranili kakšnega izmed zadnjih treh izdelkov, ki ste jih dodali v košarico: s kurzorjem miške se pomaknite  nad ikono košarice v zgornjem desnem delu zaslona. Pojavijo se zadnji trije izdelki, ki ste jih dodali v košarico. Izdelek odstranite tako, da kliknete križec »odstrani«.

III. Nakupovalna košarica  

Za dokončanje naročila morate izpolnite potrebna polja.

1 Podatki računa

Posredovati morate zahtevane kontaktne podatke, ki so označeni z rdečo zvezdico (ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in  tel. številko), ki jih potrebujemo za potrditev in zaključek naročila ter dostavo izdelka. Vpisati morate vsaj eno veljavno telefonsko številko.

 Obrazec vam omogoča, da si lahko ustvarite račun in so pri naslednjem naročilu vaši podatki že shranjeni.

 Omogoča Vam tudi možnost pošiljanja na drug naslov.

 2  Način in stroški dostave

Stroški dostave in pakiranja pri nakupu:

- nad 50,00 € so brezplačni,

- do 25,00 € je cena pakiranja in dostave 2,90 €,

- od 25,01 € do 49,99 € je cena pakiranje in dostave 1,95 €.

- omogočen je tudi osebni prevzem paketa v Trgovini Pri levčku, BTC Hala A – kletna etaža, pri čemer stroškov pakiranja ni.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

3  Način plačila

Omogočamo naslednje oblike plačil:

- plačilo po povzetju (DPD oz. Pošta Slovenije) - doplačilo 1,22 evra

- po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja Lacara Plus d.o.o.

 4 Pregled naročila

Prikazani so izdelki, ki ste jih je med brskanjem po spletni trgovini dodali v nakupovalno košarico. Cena izdelka, strošek pakiranja in dostave,  vrednost DDV in skupni strošek za plačilo so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

 IV. Zaključek naročila 

Uporabnik lahko pregleda posredovane podatke za dostavo, način plačila, ki ga je izbral in vsebino nakupovalne košarice. Uporabnik potrdi naročilo s klikom na gumb ''Zaključi naročilo''. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se Vam na spletni strani izpiše tekst  ''Vaše naročilo je bilo sprejeto. Zahvaljujemo se vam za nakup v naši spletni trgovini in se priporočamo tudi v prihodnje! Vaša številka naročila je: ………….

Na e-mail naslov vam bomo poslali potrditveno sporočilo z vsemi podrobnostmi nakupa''.

 V. Dokončna potrditev naročila

Naročilo je dokončno potrjeno, ko boste na posredovani e-naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejeli e-pošto s podrobnostmi vašega naročila ter z obvestilom, da je naročilo sprejeto in potrjeno.

Zakaj je dobro kupovati PRI LEVČKU

Kontakt

PRI LEVČKU" trgovina BTC
01 585 16 19

"PRI LEVČKU" veleprodaja
prodaja@lacaraplus.si

"PRI LEVČKU" spletna trgovina
01 544 65 67
levcek@lacaraplus.si

Izdelava spletne trgovine Degriz
© 2014 - 2017 PriLevcku.si. Vse pravice pridržane.